Športový deň ZLND Lučenec - Vyhodnotenie

10.decembra 2015 sa konal tretí Športový deň ZLND v Lučenci.

V poradí tretí Športový deň ZLND sa uskutočnil v Športovej hale ARENA v Lučenci. V tento deň boli všetci účastníci pozitívne naladení aby strávili výnimočný športový zážitok. Plná hala detí sa zabávala celé popoludnie pri súťažení v jednotlivých športoch.

Program bol ako v minulosti popretkávaný, samozrejme okrem športu, hudobným vystúpením Branislava Mojseja ml. a skupiny Protection, prievidzkými cheerleaderkami, freestylistkou Luciou Kevickou, diváckymi súťažami a samozrejme tombolou, v ktorej na Vás čakali lákavé ceny.
Celý tento deň moderoval Lukáš Pelč, ktorý sa postaral opäť o výbornú atmosféru.

Jednoducho povedané, akási čerešnička na torte celého projektu “Zober loptu, nie drogy“ a jeho ročnej práce sú práve tieto Športové dni ZLND. Dúfame teda, že ste si to vy, účastníci, užili.

Športujúce deti v tento deň súťažili v hádzanej kde sa stretli žiaci Tatrana Prešov a FHT Drábová Košice. Vo vybíjanej sa stretli Základné školy z Lučeca. Vo futsale odohrali zápasy ZŠ z Lučenca. V basketbale sa stretli družstvá Tydam Košice, BK SOUŽ Cassovia, Basket Banská Bystrica a ZŠ z Lučenca.

V tento deň nebolo dôležité kto vyhrá, ale kto si z tohto Športového dňa odnesie čo najviac pozitívnych zážitkov a bude na neho spomínať ešte veľmi dlhý čas.

Naša vďaka patrí všetkým,ktorí nám pri organizácií pomáhali a všetkým, ktorí sa svojou troškou podieľali na tejto akcii ĎAKUJEME.