Lučenec Volejbal - Vyhodnotenie

Volejbalový turnaj pod taktovkou OZ „Zober loptu, nie drogy“

Dnes už nikto nepochybuje o tom, že drogy zasiahli na Slovensku značnú časť ľudí , predovšetkým mládež. Veková hranica záujemcov o drogy za posledné roky poklesla. Preto je dôležité poukázať na problematiku drog a hlavne na boj proti nim. Jednou z možností je aj zmysluplné trávenie voľného času a to hlavne so športom.

Preto sme už po druhýkrát dňa 16. decembra 2015 zoorganizovali s OZ „Zober loptu, nie drogy“ volejbalový turnaj mix – základných a stredných škôl.

Zúčastnili sa dva družstvá zo základných škôl – z Lovinobane a volejbalový klub Pelikán – dievčatá zo základných škôl z Lučenca a dievčatá zo Strednej zdravotníckej školy a z Obchodnej akadémie. Uskutočnilo sa spolu 6 zápasov v telocvični Obchodnej akadémii, ktoré mali veľmi slušnú úroveň. Hlavným rozhodcom bol tak ako minulý rok Dušan Čarský.

Hlavnú myšlienku turnaja sme naplnili – šport nám napomáha bojovať proti drogám. Symbolicky každý zo zúčastnených dostali tričko s logom „Zober loptu, nie drogy“ a družstvá po 2 volejbalové lopty.
Všetkým zúčastneným ďakujeme a tešíme sa na ďalší ročník.

Výsledky:

 ZŠ LovinobaňaVK Pelikán LučenecSZŠOA
ZŠ LovinobaňaX2:00:20:2
VK Pelikán Lučenec0:2X1:20:2
SZŠ2:02:1X1:2
OA2:02:02:1X

1. miesto: Obchodná akadémia Lučenec
2. miesto: Stredná zdravotnícka škola Lučenec
3. miesto: ZŠ Lovinobaňa
4. miesto: VK Pelikán Lučenec