Levoča MŠ G. Haina - Vyhodnotenie a Fotogaléria

,,Hopi, hopi od zeme, s loptou cvičiť budeme“

Vo štvrtok 26. mája 2016 sa na multifunkčnom ihrisku v areáli Základnej školy Gašpara Haina v Levoči konal už tretí ročník školského športového projektu „Zober loptu a poď von“. Zorganizoval ho kolektív Materskej školy „Margarétka“ v spolupráci s Občianskym združením "Zober loptu nie drogy“, CVČ a s mladými športovcami z Levoče. Netradičnými aktivitami sme deťom ukázali ako sa dá s rodičmi zmysluplne tráviť voľný čas a súčasne vzbudiť záujem o loptové hry.
Podujatia sa zúčastnilo 85 detí predškolského veku so svojimi rodičmi, ktorí si na 6 stanovištiach vyskúšali prenášanie, hádzanie, triafanie i kopanie lôpt. Pod vedením kapitánov družstiev sa súťažilo v disciplínach s názvom: „Farebný kruh“, „Detská hádzaná“, „Prekážková dráha“, „Floorball“, „Mini golf“ a „Detský basketbal“. Naši škôlkari všetkým dokázali, že sú šikovní, obratní, vedia manipulovať s loptou, a preto boli zaslúžene odmenení tričkami a lízankami s logom ,,Zober loptu nie drogy“.
Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým, ktorí prišli podporiť našu akciu. Spoločnými silami sa nám podarilo spojiť športovanie s dobrými pocitmi z neho, s posilňovaním zdravia i s formovaním povedomia o zdravom životnom štýle. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník.

Kolektív Materskej školy Levoča, Ul. Gašpara Haina 36