Nové NÁPADY a nový STAN

Aj keď práve prebieha obdobie dovoleniek a oddychu, pracovníci projektu “Zober loptu, nie drogy“ usilovne pracujú a snažia sa vymyslieť, ako projekt dostať čoraz viac medzi Vás…na miesta, kde sa ešte nedostal…na iné netradičné lokality či podujatia.

Našu hlavnú myšlienku, prezentovať šport ako ten najlepší spôsob trávenia voľného času, sme už boli predstaviť na rôznych konferenciách (The EU Drug Strategy 2013–2020 in Brussel), výstavách (MLADÝ TVORCA 2014) alebo podujatiach (Športové dni so ZLND)… I keď toho bolo už naozaj neúrekom, neustále sa snažíme prísť s novými nápadmi ako dostať šport bližšie (nielen) k mladým ľúďom a taktiež im predstaviť nové resp. menej známe pohybové aktivity.

Jednym zo spôsobov našej prezentácie v minulosti bola aj forma propagačného stánku, kde si všetci zvedavci mohli vyskúšať jednotlivé športové disciplíny alebo si vysúťažiť odmeny. Bohužiaľ doteraz sme žiadny takýto stan nevlastnili. Avšak vďaka podpore nášho partnera spoločnosti Expodom (www.expodom.sk) už týmto obmedzením nebudeme limitovaní. Rozhodol sa naše úsilie podporiť jedným zo svojich rozkladacích stanov.

Aj týmto spôsobom by sme sa mu preto chceli vrúcne poďakovať a zároveň Vás mohli uistiť, že daný stan budeme hojne využívať.

Športu zdar a príjemné letné dni všetkým praje
Tím “Zober loptu, nie drogy“