ŠŠK BASKET Stará Ľubovňa - Letné sústredenie v Telgárte

LETNÁ PRÍPRAVA ŠŠK BASKET STARÁ ĽUBOVŇA

V dňoch od 13. do 17. augusta 2018 už aj Staroľubovnianky odštartovali v plnom prúde letnú prípravu. Dievčatá troch súťažných kategórií vycestovali do neďalekého Telgártu, priamo pod Kráľovu hoľu.
Každý deň absolvovali všetky naše basketbalistky dvoj až trojfázové tréningy, ktorých cieľom bolo opäť nadobudnúť kondíciu a silu pred vstupom do súťaží. Aj počasie im bolo naklonené a prevažnú väčšinu odtrénovali v lone prírody, na blízkych kopcoch a multifunkčnom ihrisku. Večer mali k dispozícii bazén a saunu. Najlepšími priateľmi sa im na tento týždeň stali kopce, švihadlá, rebríky, kužele a mnoho ďalších pomôcok, ktoré im prípravu spestrili. Neodmysliteľnou súčasťou bola aj svalovica, ktorá hádam neobišla ani jednu slečnu, čo svedčí o usilovnosti a poctivosti prevedenia jednotlivých cvičení.
Trénerky nezabudli ani na spoločenské aktivity. Tie dievčatá zabavili, ale slúžili aj na utuženie kolektívov. ,,Po dobre odštartovanej letnej príprave budeme pokračovať v trénovaní v domácej telocvični pri ZŠ Komenského, Stará Ľubovňa. Veríme, že v tejto sezóne dosiahneme lepšie výsledky ako v tej predošlej ”- skonštatovala trénerka Vančová.