Vrbové Streetball - Výsledky

Školský RANN STREETBALL VRBOVÉ 2014

Už 4. ročník tohto podujatia usporiadala I.ZŠ na Školskej ulici č. 4 vo Vrbovom v spolupráci s bývalou riaditeľkou tejto školy Mgr. Máriou Adamcovou a OZ „Zober loptu, nie drogy“. Turnaj otvoril primátor Vrbového Ing. Ján Jánoška a riaditeľ I.ZŠ Ing. Jaroslav Tomčík. V súťaži streetball (basketbal na jeden kôš) súťažilo asi 12 družstiev, vyše 25 hráčov a hráčok, ktoré bojovali vo dvoch mix kategóriach, mladší žiaci a starší žiaci. Podujatia sa zúčastnilo spolu 5 základných a stredných škôl.

Výsledky :

V kategórii mladší žiaci zvíťazilo družstvo Bon Juniori zo ZŠ Komenského, Vrbové v zostave Samo Valo a Patrik Varga bez prehry, pred družstvom Spartak a Kings obe z I.ZŠ Školská.

V kategórii starší žiaci zvíťazilo družstvo Trpaslíci zo škôl SZŠ Trnava a SPŠE Piešťany v zostave Lukáš Marek a Martin Klein pred družstvom Dobrrí chlapci z I.ZŠ Školská a SPŠE Piešťany a tretie miesto obsadili dievčata Unicorns z Gymnázia Vrbové v zostave Natalia Vadíková a Patrícia Špendelová.

Súťaž jednotlivcov

Tresné hody :
1. miesto – René Moravec z SPŠE Piešťany
2. miesto – Lukáš Marek z SZŠ Trnava
3. miesto – Jakub Klčo z I.ZŠ Školská.

Trojkové pokusy :
1. miesto. Lukáš Marek SZŠ Trnava
2. miesto Natalia Vadíková Gymnázium J.B.M. Vrbové
3. miesto Martin Klein SOŠ Piešťany

Všetky družstvá boli odmenené diplomami a všetci zúčastnení dostali tričko s logom projektu „Zober loptu, nie drogy“. Všetci zúčastnení sa tešia a dúfajú, že v júni 2015 sa znova stretnú na 5. ročníku Rann streetballu vo Vrbovom.