Beseda so Zuzkou Žirkovou

Dňa 24. marca 2015 sa v priestoroch malej telocvične ZŠ Tomášikova 31 uskutočnila beseda s najlepšou basketbalistkou Slovenska, Zuzanou Žirkovou. Zuzka je 7-násobnou víťazkou tejto ankety a zároveň maminou 3-ročnej Dorotky, ktorá ju na škole sprevádzala.

Stretnutie otvorila presne o 12 h. pani riaditeľka Mgr. Obšajtníková a potom už pred zvedavých a nedočkavých žiakov predstúpila kapitánka Good Angels Košice a tiež kapitánka slovenskej reprezentácie. Po úvodných informáciách a zoznámení sa mohol začať kolotoč otázok a odpovedí. Dobre naladená Zuzka trpezlivo odpovedala na všetky otázky, ktoré jej deti položili. Týkali sa jej športovej kariéry, osobného života aj súkromia. Deti boli zvedavé a ako býva zvyklosťou spontánne a nevyspytateľné. Bavili sa všetci a takmer dvojhodinový kolotoč muselo ukončiť až zvonenie školského zvončeka. Zo stretnutia si všetci zúčastnení odnášali podpisové karty a plagáty a najmä dobrý pocit, že aj hviezdy Zuzkinho formátu s nabitým programom si dokážu nájsť priestor na dobrú vec a stretnutie s vedomím, že sú motiváciou pre mladých športovcov a všetok zmysluplný čas, venovaný deťom sa v budúcnosti vráti. "Zuzka ĎAKUJEME:-)“ a držíme prsty na blížiacich sa ME v basketbale žien.

Na záver niekoľko fotografii…

Beseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou ŽirkovouBeseda so Zuzkou Žirkovou