Petržalka - Uličný basket 2015 - Výsledky

V sobotu 6. júna 2015 uskutočnil Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, projekt „Zober loptu, nie drogy“ a Školský športový klub B.S.C. Bratislava, pod záštitou starostu mestskej časti Bratislava-Petržalka ďalšie sprievodné športové podujatie Dni Petržalky 2015 s názvom Petržalský uličný basket. V športovom areáli ZŠ Holíčska v petržalke sa zišlo takmer 150 účastníkov, aby si zmerali sily, ale hlavne aby sa zabavili. Organizátori zo školského športového klubu B.S.C. Bratislava pripravili pre súťažiacich tradičné kategórie do 10 rokov, do 12 rokov, do 14 a 16 rokov a aj žiadanú kategóriu RODINA, do ktorej sa zapojilo až 15 rodinných tímov (60 hráčov).
„Kategória do 10 rokov“ bola pripravená pre deti z petržalských škôl, ktoré absolvovali celoročnú prípravu na projekte „Petržalka v pohybe“. Zúčastnilo sa 6 družstiev a ich nadšenie pre hru mohli obdivovať rodičia, učitelia i fanúšikovia športu. Táto kategória sa znova osvedčila a organizátori počítajú s ňou aj do budúcnosti.

Výsledky PUB 2015

Kategória do 10 rokov

1. miesto: družstvo Shadows
2. miesto: družstvo Šialení
3. miesto: Profíci

Kategória do 12 rokov

1. miesto: družstvo NBS Kings
2. miesto: družstvo Stars for stars
3. miesto: Kutilovia

Kategória do 14 rokov

1. miesto: družstvo Tesco mlieko
2. miesto: družstvo Tí, čo budú druhí
3. miesto: družstvo Viac hráčov nebolo

Kategória do 16 rokov

1. miesto: družstvo Dlhý, zbrklý a bystrozraký
2. miesto: družstvo Cucáci
3. miesto: družstvo Viac hráčov nebolo

Kategória RODINA

1. miesto: družstvo Majakovci
2. miesto: družstvo Dolinovci
3. miesto: družstvo Kolimárovci

Tento ročník mal ešte jeden aspekt – 30. výročie založenia B.S.C. Bratislava a z tohto dôvodu sme pozvali našich odchovancov do kategórie V.I.P. V tejto bohato zastúpenej kategórií sa zúčastnilo viac ako 50 hráčov vo veku od 18 – 41 rokov.