Športový deň ZLND Piešťany - Vyhodnotenie

5.decembra 2015 sa konal druhý Športový deň ZLND v Piešťanoch.

V poradí druhý Športový deň ZLND sa uskutočnil v Diplomat aréne v Piešťanoch. V tento predmikulášsky deň boli všetci účastníci pozitívne naladení aby strávili výnimočný športový zážitok.

Program bol ako v minulosti popretkávaný, samozrejme okrem športu, hudobným vystúpením Branislava Mojseja ml. a skupiny Protection, prievidzkými cheerleaderkami, freestylistami z Hands Up Crew, diváckymi súťažami a samozrejme tombolou, v ktorej na Vás čakali lákavé ceny. Celý tento deň moderoval Martin Šilan. Aby toho nebolo málo pre deti bola pripravená autogramiáda, na ktorej sa zúčastnili hráčky Good Angels Košice, Piešťanske Čajky a hráči ŠHK 37 Piešťany.

Jednoducho povedané, akási čerešnička na torte celého projektu “Zober loptu, nie drogy“ a jeho ročnej práce sú práve tieto Športové dni ZLND. Dúfame teda, že ste si to vy, účastníci, užili.

Športujúce deti v tento deň súťažili v hádzanej kde sa stretli žiaci Základnej školy z Piešťan proti THA Martin. Vo vybíjanej to boli družstvá ZŠ z Piešťan a Kysuckého Nového Mesta. Vo futsale odohrali zápasy Galanta a ZŠ Piešťany. V basketbale sa stretli družstvá Slovan Bratislava, Piešťanské Čajočky, MBK Karlovka, BSC Bratislava.

V tento deň nebolo dôležité kto vyhrá, ale kto si z tohto Športového dňa odnesie čo najviac pozitívnych zážitkov a bude na neho spomínať ešte veľmi dlhý čas.

Naša vďaka patrí všetkým,ktorí nám pri organizácií pomáhali a všetkým, ktorí sa svojou troškou podieľali na tejto akcii ĎAKUJEME.

Niekoľko článkov v médiách :
Odkaz 1
Odkaz 2