Petržalka Mikulášske stretnutie - Vyhodnotenie

Mikulášske stretnutie žiakov petržalských základných škôl

Úspešný projekt Petržalka v pohybe pokračoval 4.decembra 2015 vo svojom 7. ročníku.Na Mikulášskom stretnutí sa zúčastnilo viac ako 140 žiakov petržalských škôl a ZŠ Vývojová z Rusoviec. Súťažili v pohybových súťažiach a hrách viac ako dve hodiny v športovej hale na Prokofievovej ul. v Bratislave. Zaujalo ich aj vystúpenie športového klubu juda zo ZŠ Nobelovo nám. V Petržalke. Žiaci i učitelia sa tešili nielen z možnosti zasúťažiť si, ale aj z darčekov a sladkých prekvapení, ktoré im pripravil Mikuláš so svojimi čertíkmi.
Aj toto Mikulášske stretnutie podporil okrem mestskej časti Bratislava-Petržalka aj Projekt "Zober loptu, nie drogy“, ktorý venoval každému účastníkovi dres a tak celá plocha ihriska športovej haly na Prokofievovej zakvitla 12 rôznymi farbami. Pridal sa aj miestny úrad, ktorý zo svojho rozpočtu daroval školám športové náčinie na rozvoj pohybových schopností . Mimoriadne ich potešila nová zostava športového náčinia a aj nové súťaže, v ktorých ich mohli použiť. Účastníkom sa prihovoril aj prezident OZ "Zober loptu, nie drogy“ Damián Exner a celý priebeh sledoval aj Petržalský Mikuláš Ján Meleg, ktorý pozorne so svojimi čertíkmi dohliadal, aby boli všetci spokojní, usmiati a nikomu sa nič nestalo.

Autor: PaedDr. Róbert Schnürmacher

Petržalka Mikulášske stretnutie 2015Petržalka Mikulášske stretnutie 2015Petržalka Mikulášske stretnutie 2015Petržalka Mikulášske stretnutie 2015Petržalka Mikulášske stretnutie 2015Petržalka Mikulášske stretnutie 2015Petržalka Mikulášske stretnutie 2015Petržalka Mikulášske stretnutie 2015Petržalka Mikulášske stretnutie 2015